Zoeken naar ik dame

Uw zoekactie voor ik dame leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Danny 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Puur genot zonder condoom, en zonder zaad
Welke jonge dame 18 tot 38 jaar, wil op regelmatige tijd korte dates met sympathieke man met niveau. Samen spelen zonder risico. Ik ben gesteriliseerd en SOA getest. Ben jij de partner van een gesteriliseerde man of een alleenstaande die op de man vertrouwt voor de veiligheid. Ben jij die vruchtbare vrouw die een eigen extra budget wel kan gebruiken, maar ook wil genieten van oraal verwend worden, en een stevige knots wil voelen rammen en spuiten waar jij het wil.  
Bert 40 jaar Limburg - As
Trekdate
Sportieve man 41 zoekt dame voor trekdate, handjob. Alles wordt op voorhand besproken. Groetjes  
Zachte Man 59 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
GEZOCHT: Zachtaardige dame voor fijne vriendschap met ietsje meer
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man van 59, respectvol, zachtaardig en gevoelig van karakter. Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten voor ons samen. Ben niet op zoek naar extreme zaken of sportseks maar zoek eerder een rustige ont-moeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een fijn gesprekje, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, intensiteit, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben jij een respectvolle zachtaardige dame, liefst single, heb je enig niveau en ben je niet-rookster? Sta je open voor een FWB + GFE relatie en wil je een centje bijverdienen? Heb je ook liefst een langdurig contact waarbij ieder verder vrij is? Dan wil ik je graag beter leren kennen. Lief likje, Francis  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Betaald afspraakje.
Ben jij doorgaans een nette dame van tussen de pak hem beet 30-60 jaar? Slank en verzorgd, niet alle dagen bezig bezig met daten of prostitutie? Vind je het spannend om zo nu en dan, of éénmalig, eens een betaald afspraakje te maken? Dan zoek ik jou! Ben zelf 40, 1.78, normaal/sportief gebouwd, goed voorzien en discreet. Hopelijk tot horens...  

Betaald afspraakje.
Love2watch 30 jaar Limburg - HASSELT
Borsten en billeman zoekt :)
Dag dame, zoek ik jou? Hou jij ervan om uw vorsten en billen uitgebreid te showen aan een jongeman? Durf jij het aan om dit op een spannende plaats te doen of liever op hotel? Beide kan :) ik betaal 220 euro als je mij laat genieten van uw vrouwelijke vormen. Spreken we vandaag nog af?  
Bernt 45 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zondag Zaaddag met dit mooie weer. Welke dame wil?
Zondag Zaaddag.. Welke dame ook keigeil bij dit mooie zomerweer? Slanke, grote, niet onknappe uiterst verzorgde man. Tell me..  
etiket 55 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
etiket
ergens een dame in zomerjurkje, die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
Stijn 38 jaar Limburg - Leopoldsburg
Welke dame durft?
Ik ben een knappe verzorgde man van 39 op zoek naar een dame met lef... Benieuwd naar meer stuur me dan een berichtje. Hoge vergoeding.  

Welke dame durft?
Timon 41 jaar West-Vlaanderen - Izegem
18 tot 25 jarige studente
Hallo lieve dames, zoals de titel al aangeeft wens ik inderdaad in contact te komen met een leuke jongedame die wat extra financiele support kan gebruiken. Zelf ben ik een zeer verzorgde en niet onknappe man van 41 jaar , 1,82m en 85kg. een eerlijke foto doorsturen bij interesse is voor mij geen probleem. Ik hou van normale ,alledaagse dingen zonder extremen. Groetjes xxx  
Enrico 59 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Eenmalige date
zoek een slanke tot magere dame die eens lekker ongeremd geil wil seksen zonder taboo's. ik kan thuis ontvangen en zoek een echte GFE. Voor de juiste dame een mooi bedrag. Indien gewenst kan je overnachten. Interesse gewekt? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens , wie je bent, en een begeleidende foto altijd voorkeur (mag onherkenbaar zijn)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10